Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ


Ενα πρόβλημα για δυνατούς λύτες





Με αφορμή τις ευρωεκλογές,  θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου. Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω, ότι η κρίση μου, αφορά την κοινωνική πλευρά του θέματος και όχι την πολιτική. Προσπαθώ  λοιπόν, να καταλάβω με ποιο κριτήριο επιλέγει και επιβραβεύει , για την κοινωνική του προσφορά, έναν υποψήφιο, ευρωβουλευτή στην προκειμένη περίπτωση.Αλλά ,ας σας εισάγω στον προβληματισμό μου.

Ήταν πρώτος σε ερωτήσεις με 905, αναδεικνύοντας σημαντικά θέματα για τη χώρα, αλλά και σε προτάσεις ψηφίσματος με 87, ενώ είχε και 303 παρεμβάσεις στην Ολομέλεια.
Με ρεκόρ  λοιπόν,ερωτήσεων και  κατάθεσης  προτάσεων ψηφίσματος, αλλά και με μεγάλο αριθμό ομιλιών στην Ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου, ο  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής αναδεικνύεται ο πιο δραστήριος από την ελληνική ομάδα κατά την περίοδο 2009-2014. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, (που δημοσιεύονται και στο περιοδικό Βουλή & Ευρωβουλή).

Ήταν ο μοναδικός βουλευτής της Ελλάδας που έφερε επανειλημμένα σε δύσκολη θέση την ηγεσία της Ε.Ε.
Για να έχετε όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα και κάποια δεδομένα σας παραθέτω δύο παραπομπές γύρω από την δράση του κ. Χουντή.








Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος έμεινε εκτός ευρωκοινοβουλίου!!

Δεν θα μπω στο πειρασμό να κρίνω αυτούς που τον πέρασαν σε ψήφους,ούτε είναι αυτός ο σκοπός του άρθρου. Φυσικά αν κάνει κάποιος μια μικρή  έρευνα θα διαπιστώσει ότι αυτό συμβαίνει και σε άλλες παρατάξεις.Η περίπτωση όμως του κ. Χουντή είναι η πιο χαρακτηριστική.
Είμαστε ώριμοι για να επιλέγουμε ή μήπως είμαστε αιώνια παιδιά, γιατί ενώ γνωρίζουμε,τα ξεχνάμε πολύ εύκολα;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου