Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !






Αφού χορτάσαμε από το πρωτοφανές πλεόνασμα υποκρισίας που μας κέρασαν και πανηγυρίσαμε το success story που μας είπαν τόσο πολύ, που οι ικανότεροι και νεότεροι έτρεξαν στο εξωτερικό να βρουν δουλειά.

Παλέψαμε με αυτοθυσία ώστε να κρατήσουμε το ευρώ υπακούοντας τα προστάγματα τους, μόνο που το ευρώ δεν μας θέλει και με την πρώτη ευκαιρία εξαφανίζεται από τις τσέπες μας.

Παλέψαμε να μην μετατραπούν οι εμπορικοί δρόμοι σε δρόμους φαντάσματα, μόνοι μας, με συνεχώς ελαττωμένα εισοδήματα, χωρίς την βοήθεια τους ,γιατί η προτεραιότητα τους ήταν να σωθεί η χώρα...όχι οι πολίτες της. 

Δεν τα καταφέραμε.

Θρηνήσαμε μόνοι μας τις απώλειες των χιλιάδων συνανθρώπων μας που αυτοκτόνησαν. "Αυτοί"δεν μπορούσαν.Χάλαγε τη... δημόσια εικόνα της προσπάθειας της χώρας.
Για αυτούς ,αυτοί οι θάνατοι δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και οι θάνατοι στα νοσοκομεία, οι οποίοι θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε η ιατροφαρμακευτική υποδομή.
 Είναι περήφανοι που  υπάρχουν συσσίτια στις γειτονιές και στα σχολεία γιατί έτσι αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για τους πολίτες.
Είναι αυτοί που προσπάθησαν να μας πείσουν οτι μαζί τα φάγαμε, μόνο που κάπου στο δρόμο έστριψαν για να συνεχίσουν το φαγοπότι και μας άφησαν μόνους να τον πίνουμε.
Που τέσσερα χρόνια μας έχουν χορτάσει νομιμότητα,  ξύλο και χημικά. Μας ζητούν και πληρώνουμε ενοίκιο για το ιδιοκτητο σπίτι μας και κουρεύουν τα αποθεματικά των ταμείων .

Προσοχή! Επειδή έχουμε προεκλογική περίοδο, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Αποφεύγετε τις χειραψίες μαζί τους γιατί μπορεί να χάσετε το χέρι σας. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ:
ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΑ.

Οι δάσκαλοι μου έλεγαν οτι η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Έτσι και εγώ κάνω από τότε επαναλήψεις για να μην ξεχνώ και να μαθαίνω το παρακάτω μάθημα ιστορίας, που έχει
τίτλο :Γνωρίζω τους εχθρούς μου και τους φίλους μου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου