Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ








 Με τα μέχρι τώρα στοιχεία πάνω από 1000000 Έλληνες δεν πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ. Με άλλα λόγια πάνω από 1000000 Έλληνες έπαψαν να φοβούνται ή δεν έχουν τίποτε να  χάσουν. Αν υπολογίσει κανείς ότι οι φορολογικά υπόχρεοι έχουν οικογένεια με ένα ή δύο τουλάχιστον, ενήλικα μέλη μπορεί, με ασφάλεια, να υποθέσει ότι πάνω από 3000000 Έλληνες που έχουν δικαίωμα ψήφου καταδικάζουν τις κυβερνητικές επιλογές και δεν φοβούνται πλέον ούτε τις κατασχέσεις ούτε τα πρόστιμα .

Το κέρδος σε πρώτη φάση είναι ότι αφού ξεπεράστηκε ο φόβος, αρχίζει η ψύχραιμη ανάλυση των δεδομένων και μπαίνει η αρχή του τέλους της απάθειας.
Ήδη υπάρχουν 50000 ενστάσεις (ενδικοφανείς προσφυγές) στις εφορίες όλης της χώρας. Ύστερα από ένα ιδιότυπο αλλά ανηλεή πενταετή πόλεμο μπορεί να γίνει μια πρώτη αποτίμηση των γεγονότων
Ο Ελληνικός λαός υπερσυμπιέστηκε αλλά έδειξε μεγάλη αντοχή. Παρά τις απώλειες (5000 αυτοκτονίες, χιλιάδες θάνατοι από ανεπαρκή νοσοκομειακή περίθαλψη κλπ) κατάφερε να γκρεμίσει αυτούς που τον έφεραν στην χρεοκοπία. Πρώτο θύμα το ΠΑΣΟΚ που πλέον δίνει μάχη για να μπει στη βουλή, το ΛΑΟΣ και η ΔΗΜΑΡ, οι πρόθυμοι των «συγκυβερνήσεων» εξαφανίστηκαν. Η ΝΔ οδεύει γοργά προς την κατηφόρα ακολουθώντας το ΠΑΣΟΚ.
Κατά την γνώμη μου η συνέχεια είναι γνωστή και θα γίνεται πιο προβλέψιμη όσο θα αυξάνονται αυτοί που δεν θα έχουν να χάσουν τίποτα.

Από το site the press project,ακούστε τι ειπώθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κ. Αρβανίτη στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο 105,5» ο οποίος εκπέμπει κανονικά αφού ματαιώθηκε η απεργία που είχαν προκηρύξει οι τεχνικοί, επειδή ήταν-είναι; 2 μήνες απλήρωτοι…

Σημ. Για να ακούσετε την εκπομπή πατήστε στην μπάρα που εμφανίζεται κάτω από την φωτογραφία της ανάρτησης:


Ακούστε τι είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσόγονος στην εκπομπή του Χ¨νικολάου για τις εκλογές και το μνημόνιο. Εκεί στο 2:00-2:48 λέει κάτι πολύ ωραία για κάτι υπογραφές που δεσμεύουν …. Κλπ,κλπ. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική με πολύ γέλιο και με εκπληκτικές ακροβατικές φιγούρες. Δεν ξέρω μόνο αν το φθαρμένο από τους προηγούμενους ακροβάτες, δίκτυ προστασίας, αντέξει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου