Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ (ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ)










Όταν είδα το παρακάτω βίντεο νόμισα ότι κάποιος κάνει πλάκα. Νόμιζα ότι ήταν ένα σατυρικό βίντεο και σε αυτό συνεπικουρούσε και η φάτσα του πρωταγωνιστή. Μπορώ να πω ότι το βρήκα και κακόγουστο να σατιρίζει κάποιος ένα αντίπαλο κόμμα, με όχημα ένα τόσο ευαίσθητο και σοβαρό θέμα όπως αυτό της ανεργίας των νέων. Κακόγουστο όχι για την έμμεση πολιτική αντιπαράθεση και τη ανάδειξη της αποτυχημένης πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος , όσο ότι χρησιμοποιούσε ,ο δημιουργός του βίντεο, με τρόπο προσβλητικό τα αδιέξοδα των νέων.


Η δυσαρέσκεια μου έγινε οργή όταν από περιέργεια μπήκα στο επίσημο  ιστότοπο της ΟΝΝΕΔ (νεολαία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) και διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια ότι το βίντεο δεν ήταν σατυρικό αλλά έξέφραζε απόλυτα την άποψη που έχει η ΟΝΝΕΔ για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.
Οι χαρακτηρισμοί είναι περιττοί για αυτά τα δίποδα που νομίζουν ότι είναι υπεύθυνοι πολίτες . Θα προβληματιζόμουν για το πως και δεν βρέθηκε κάποιος από την ηγεσία του κόμματος να προσέξει αυτό το ανοσιούργημα, αν δεν είχα διαπιστώσει τις προηγούμενες μέρες ότι το να έχεις περάσει από τις σελίδες του Playboy , ίσως κάποτε μπορεί να επιλεχθείς ως υποψήφια βουλευτής….

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο :


και ο ιστότοπος της ΟΝΝΕΔ όπου περιλαμβάνεται το βίντεο:




Εύχομαι στις 25/1/2015 η ψήφος σας να πιάσει τόπο .


πηγή: φωτογραφία και βίντεο Nonews-News .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου