Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΛΙΔΑ - ΣΕΛΙΔΑ


ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ








Η προεκλογική περίοδος είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα  χρονική στιγμή για κάποιον που είναι αποστασιοποιημένος από κομματικά μαντριά και μπορεί ψύχραιμα να αναλύσει τα τεκταινόμενα  των υποψηφίων. Επίσης μπορεί να αντιληφθεί με σχετική ευκολία το τι έχει παιχτεί και παίζεται στο βάθος του γηπέδου με την βοήθεια των πληροφοριών που έρχονται στην επιφάνεια από τους διάφορους υποψηφίους και φίλα προσκείμενους σ’ αυτούς, προκειμένου να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των πολιτικών τους αντιπάλων.
Έχει ξεπεράσει τα όρια της φαιδρότητας π.χ. η προσπάθεια που γίνεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από πολλούς υποψηφίους που του χρεώνουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κακώς κείμενο έχει συντελεστεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που κυβερνούσε.


Πριν λίγες μέρες όμως μια δήλωση του Πρωθυπουργού της χώρας έγινε η αιτία να πέσει στην αντίληψη μου ένα βίντεο που με άφησε άφωνο.
Θα παραθέσω πρώτα την είδηση της δήλωσης όπως αυτή αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»: Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το Δημαρχείο στους Φιλιάτες όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τον «γαλάζιο» δήμαρχο της πόλης. Όταν μάλιστα βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου Σπύρου Παππά και αντίκρισε μια εικόνα της Παναγίας στη βιβλιοθήκη του, είπε: «Υπάρχουν ορισμένοι που λένε να κατεβάσουμε τις εικόνες στους δημόσιους χώρους.  Από τη βουλή και τα υπουργεία, μέχρι τα  δημαρχεία και τα σχολεία, αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ. Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη απάντηση σε εκείνον που τόλμησε να μου πει να κατεβάσουμε τις εικόνες, ξέρω πού ανήκει, ξέρω ποιο πρόγραμμα το λέει αυτό και δεν θα γίνει ποτέ».

Μου έκανε εντύπωση αυτή η δήλωση και ανέτρεξα στο διαδίκτυο για να διαπιστώσω ποιος και πότε είπε ότι πρέπει να κατέβουν τα θρησκευτικά σύμβολα από τα δημόσια κτήρια και ειδικά από τα σχολεία. Ήταν σαφές σε ποιο κοινό απευθύνονταν ο Πρωθυπουργός και ακόμα σαφέστερο ποιον στοχοποιούσε. Όσο και αν έψαξα λοιπόν στάθηκε αδύνατο να βρω κάτι που να επαλήθευε την επίμαχη δήλωση.
Βρήκα όμως το προαναφερόμενο βίντεο που αποκαλύπτει, πως σκοτώνουν την Ελλάδα, μέσα από τα σχολικά βιβλία του δημοτικού και του γυμνασίου και τι πρότυπα περνούν στα παιδιά όχι οι αναρχοκομουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά αυτοί που κόπτονται για την Ελλάδα και την «καθαρότητα» του έθνους ,αφού επί των δικών τους κυβερνήσεων έχουν εκδοθεί τα σχολικά βιβλία και έχουν καταρτιστεί τα σχολικά προγράμματα.
Στο βίντεο που ακολουθεί,  ένας εν ενεργεία δάσκαλος, σε ένα μάλλον εκκλησιαστικό χώρο κάνει μια εκτενή παρουσίαση μιας σειράς σχολικών βιβλίων.
Αποστασιοποιημένος χρόνια από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ,δεν πίστευα σε αυτά που έβλεπα και άκουγα.
Μετά το τέλος του βίντεο το να πεις τον όποιο χαρακτηρισμό για όσους μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν δεν έχει νόημα . Νομίζω πολύ σύντομα θα τους χαρακτηρίσει η Ιστορία.
Το βίντεο όμως είναι απαραίτητο να το δουν όλοι όσοι έχουν παιδιά και  πιστεύουν ότι οι εχθροί της Ελλάδας είναι οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ.






ΠΗΓΗ :φωτογραφία απο το Newsbeast.gr/ Βίντεο : you tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου