Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...










Μένουν καμιά 70ρια ώρες μέχρι ν’ ανοίξουν οι κάλπες. Οι εκλογές αυτές έχω την γνώμη ότι μάλλον θα σηματοδοτήσουν το τέλος μιας εποχής 41 ετών που δύο κόμματα μονοπώλησαν την διακυβέρνηση της Ελλάδας .Μετέτρεψαν τη λεγόμενη Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία (Μεταπολίτευση) από  δημοκρατία της θέλησης του Ελληνικού Λαού σε δημοκρατία της θέλησης των «αγορών». 
Με άλλα λόγια  μια μέρα πριν 5 χρόνια κοιμηθήκαμε σε ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος και ξυπνήσαμε σε αποικία.
Τα τελευταία 2 χρόνια οι μάσκες έπεσαν και οι επί 40 ετών θανάσιμοι εχθροί αποδείχτηκε ότι ήταν συνεταιράκια που μισούσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.


Μαζί λοιπόν ξεχείλωσαν το Σύνταγμα, κυβέρνησαν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, έπνιξαν τους πολίτες με χημικά αλλά και αιθαλομίχλη, κατάργησαν συλλογικές συμβάσεις, βασικούς μισθούς, συντάξεις, προνιακά επιδόματα, νοσοκομεία, σχολεία.
Ξεπούλησαν εθνική γη, διέλυσαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βύθισαν εκατομμύρια στην ανεργία και στην ανέχεια.
Τέλος αποθρασύνθηκαν τόσο πολύ που  επέβαλαν φόρο και για την πρώτη κατοικία. Δηλαδή για να ζήσεις πλέον στην χώρα σου πρέπει να πληρώσεις!!
Λένε οι δάσκαλοι στα σχολεία ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης.Γι’ αυτό θα ανεβάσω ένα βίντεο για να ξαναθυμηθούμε τους δήμιους της Ελλάδας και της ζωής μας.




Τις τελευταίες μέρες  υπάρχει ένας βομβαρδισμός από προεκλογικά σποτ που στόχο έχουν την ψήφο μας.
Ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών θα ήθελα να αφιερώσω ένα βιντεάκι γι’ αυτούς που δεν θα τους δοθεί ευκαιρία να πάνε στις κάλπες.
Αφιερώνω λοιπόν το παρακάτω βίντεο :

Στους 100.000 18χρονους που δεν τους επέτρεψαν να ψηφίσουν (οι λόγοι προφανείς…)
Στους νέους και τις νέες που έγιναν οικονομικοί μετανάστες γιατί εδώ κάποια παλικάρια τους αφαίρεσαν το δικαίωμα στο όνειρο.
Σε όλους αυτούς που δεν άντεξαν τον αγώνα της επιβίωσης και μας αποχαιρέτησαν.
Σε όλους αυτούς που έφυγαν γιατί στερήθηκαν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και αγωγής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου