Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ




   Ιστορική  τελεσίδικη απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας.  που τινάζει στον αέρα την διαπραγμάτευση, δεσμεύει τις κυβερνήσεις να μην περικόψουν μισθούς και συντάξεις και κρίνει έμμεσα αντισυνταγματικό το δεύτερο μνημόνιο.
  Σύμφωνα με την απόφαση του Στε, όπως ανακοινώθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Α. Μητρόπουλο:  Όλες οι μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2012 είναι αντισυνταγματικές! Αντισυνταγματική και η κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα! Αντισυνταγματική η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.
Η απόφαση θα πρέπει, με βάση την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ να εφαρμοστεί. Αφορά 3.000.000 πολίτες και το κόστος της ανέρχεται σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτό είναι ένα βήμα που προϊδεάζει την χιονοστιβάδα γεγονότων που θα ακολουθήσει, αρκεί να το θελήσει η Κυβέρνηση.

Η απόφαση θα καθαρογραφτεί  σε λίγες μέρες.

Πάψτε να παρακολουθείτε τα ΜΜΕ, τσιράκια των δανειστών που σας εκφοβίζουν 5 χρόνια τώρα. Το έχω ξαναγράψει ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ. Αδιαφορήστε για το κρεσέντο εκφοβιστικών πρωτοσέλιδων.


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ   «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»  ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ !  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου