Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΖΩΗ "ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ "














Τις τελευταίες μέρες τα γνωστά τηλεοπτικά κανάλια έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο τρομοκρατίας που δεν έχει προηγούμενο. Η ψυχολογική βία που ασκείται με την διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Είναι λυπηρό να βλέπεις την ιδιωτική τηλεόραση που κάποτε όταν ξεκίνησε όλοι πίστευαν ότι ήταν βήμα ελευθεροτυπίας να έχει μετατραπεί σε μια γιάφκα τρομοκρατών που έχουν αναλάβει να σκορπίζουν τον τρόμο και τον πανικό σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες ιδιαίτερα σε αυτές που δεν έχουν τη δυνατότητα άλλης επιλογής παρά την παρακολούθηση της τηλεόρασης, όπως οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.


Χθες το βράδυ στο ΣΚΑΙ και στη Σια Κοσιώνη η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για το δημοψήφισμα, αλλά και το βρώμικο ρόλο που παίζουν τα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι εναντίον της χώρας και του Ελληνικού λαού. Την παρούσα δημοσιογράφο δεν την εξαίρεσε.
Δε θυμάμαι ποτέ στην τηλεόραση, να ειπώθηκαν τόσες πολλές αλήθειες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Παρακολουθώντας  κάποιος,τη συνέντευξη της Ζωής, καταλαβαίνει πολύ εύκολα γιατί αποτελεί τον πρώτο στόχο ενός συστήματος που έφερε την Ελλάδα σ’ αυτό το χάλι.
Επειδή παρουσιάστηκαν κάποιοι δήθεν ευαίσθητοι που κατηγορούν την Κωνσταντοπούλου ότι έκανε ανήθικη επίθεση στην …..Σια Κοσιώνη με την αναφορά ονομάτων της οικογένειας Μητσοτάκη μετά οποία  η δημοσιογράφος έχει σχέσεις, στην προσωπική της ζωή, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι αυτό που ονομάζουν ιδιωτική ζωή της Σίας κάνει το γύρω του διαδικτύου εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου καμιά αντίδραση ή εκδήλωση διαμαρτυρίας περί της προστασίας της ιδιωτικής ζωής ούτε από την ίδια τη δημοσιογράφο αλλά ούτε από κανένα άλλο «ευαίσθητο» που θίχτηκε χθες με την «επίθεση» της Ζωής.

Παρακολουθείστε το βίντεο. Η Ζωή για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού και για άλλη μια φορά δεν μασά τα λόγια της ξεβρακώνοντας το σύστημα. Στο twitter υπάρχει από χθες ένας καταιγισμός σχολίων
το πιο χαρακτηριστικό είναι αυτό:
"Η Ζωή χθες πήγε μεσα στο στόμα του λύκου και έφυγε με τα δόντια του στο κολιέ της."




https://youtu.be/amqQ5FTkgCE



Στο twitter υπάρχει από χθες ένας καταιγισμός σχολίων το πιο χαρακτηριστικό είναι αυτό:
"Η Ζωή χθες πήγε μέσα στο στόμα του λύκου και έφυγε με τα δόντια του στο κολιέ της."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου