Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ αρθρ.120










Η Πρόεδρος της Βουλής σε μια ιστορική ομιλία της, χθες από το βήμα της Βουλής, ενεργοποίησε το ΑΡΘΡΟ 120 του Συντάγματος. Κάλεσε με άλλα λόγια τους Έλληνες σε αντίσταση με οποιοδήποτε μέσο ενάντια σε αυτούς που με την απειλή της βίαιης χρεοκοπίας καταλύουν την Βουλή και απενεργοποιούν την λειτουργία της Κυβέρνησης, όπως επιβάλει και υποχρεώνει το παραπάνω άρθρο.
Αυτή είναι μια σοβαρότατη εξέλιξη που προήλθε από τον #2 πολιτειακό παράγοντα της Ελληνικής Δημοκρατίας και θωρακίζει τους πολίτες νομικά να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη αντίστασης θεωρούν ότι είναι προς την κατεύθυνση της αποτροπής αυτού που προσπαθούν να μας επιβάλουν.
Όποιος βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα , ας παρακολουθήσει την ομιλία της Κωνσταντοπούλου στην οποία τεκμηριώνει πλήρως την ενεργοποίηση του ΑΡΘΡΟΥ 120.


Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η βρώμικη επίθεση που δέχεται η ΠτΒ θα ενταθεί γιατί πλέον αποτελεί τον #1 στόχο όλων αυτών που θέλουν υπόδουλη την πατρίδα μας.
Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αλλά θα προχωρήσει, αν απαιτηθεί , σε ανάληψη και άλλων πρωτοβουλιών που θα έχουν όλες πατριωτικό προσανατολισμό.
Όπως είχα γράψει οι ψευδαισθήσεις τελείωσαν. Ο πραγματικός κόσμος έχει άλλους κανόνες που ακόμα και αυτοί αλλάζουν δραματικά , όταν η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας, όπως με  σαφήνεια χαρακτήρισε  την κατάσταση και η ΠτΒ.

Το αρθρο 120 για όσους δεν το ξέρουν ή κάνουν πως δε το ξέρουν

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)


1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



Δείτε το βίντεο με την ομιλία της Κωνσταντοπούλου.



παρακάμψτε το πρώτο λεπτό  του βίντεο που δεν έχει καμιά σχέση με τα προλεγόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου