Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΛΥΓΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ












Την έχουν λοιδορήσει  όσους λίγους (ες) πολιτικούς. Η εμπειρία μου λέει ότι κτυπάνε εκείνους που  φοβούνται. Σήμερα απέδειξε ότι πάνω από όλα είναι Ελληνίδα. Θεωρώ ότι κάποτε ο σημερινός της λόγος θα βρίσκεται στα βιβλία της Ελληνικής Ιστορίας.
Μακάρι να υπήρχαν πολλοί που να είχαν το ένα δέκατο από τα κότσια της Ζωής… γιαλαντζί μάγκες που από σήμερα γλείφουν εκεί που έφτυναν.Τέλος είναι τιμή για κάποιον να του ζητά ο Βενιζέλος να παραιτηθεί.


Η ομιλία






Για την ιστορία, οι υπουργοί και οι βουλευτές που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και καταψήφισαν την ταπεινωτική υποταγή της χώρας.


ΟΧΙ

Α. Κυρίτση, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Γ.Βαρουφάκης, Ν.Βαλαβάνη, Δ.Στρατούλης, Δ.Κοδέλας, Ε.Σωτηρίου, Β.Χατζηλάμπρου, Ι.Σταθάς, Ι.Σκούμας, Θ.Κώτσιας, Κ.Λαπαβίτσας, Μ.Κριτσωτάκης, Δ.Χαραλαμπίδου, Ι.Γαιτάνη, Λ.Αμανατίδου-Πασχαλίδου, Η.Ιωαννίδης, Ε.Διαμαντόπουλος, Στ.Σαμοίλης, Ρ.Μακρή, Ε.Ουζουνίδου, Ι.Ζερδελής, Κ.Δελημήτρος, Θ.Πετράκος, Στ.Λεουτσάκος, Π.Λαφαζάνης, Ζ.Ζάννας, Β.Κυριακάκης, Μ.Ψαρέα, Κ.Δερμιτζάκης, Κ.Ησυχος, Κ.Ζαχαριάς
 
ΠΑΡΩΝ

Β.Κατριβάνου, Δ.Μπαξεβανάκης,Ν.Μιχαλάκης, Η. Διώτη, Β.Λέβα, Χ.Καραγιαννίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου