Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ;













Στον απόηχο της χθεσινής συνέντευξης του πρωθυπουργού στο ραδιοφωνικό σταθμό :»στο Κόκκινο» θα ήθελα να σταθώ σε μια καταγγελία – βόμβα που έκανε ο κ. Τσίπρας που μετά από 24 ώρες δεν έχει αναφερθεί κανένα σχόλιο σε αυτήν. .Σαν να μη την άκουσε κανείς. Στο 1:14:00 της συνέντευξης ο πρωθυπουργός καταγγέλλει ότι οι 14 συλληφθέντες για τα επεισόδια της 15ης Ιουλίου είχαν σκοπό να κάψουν τον κόσμο ήταν δε αλλοδαποί. Διευκρίνισε δε, ότι δεν ήταν μετανάστες και δεν είχαν κανένα λόγο να βρίσκονται στο τόπο των διαδηλώσεων. Επίσης είπε ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να αποκαλύψει την αληθινή τους ταυτότητα, αφήνοντας υπόνοιες οτι μπορεί να είναι πράκτορες και προβοκάτορες.


Ακούστε το επίμαχο σημείο εδώ:


Βέβαια το παραπάνω γεγονός μου είναι γνωστό από τη 16η Ιουλίου αλλά δεν έδωσα τη πρέπουσα σημασία μιας και δημοσιεύθηκε σε κάποιους ιστότοπους που έχουν ακροδεξιά κατεύθυνση αλλά ταυτόχρονα στηρίζουν και την κυβέρνηση του Σύριζα σε πείσμα των αναγνωστών τους. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι ιστότοποι μιλούν ευθέως για πράκτορες ξένης χώρας (βλ.Γερμανία) που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα.

Εδώ μερικά από τα δημοσιεύματα για να έχετε γνώση και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.






Κλείνοντας θα ήθελα να θυμίσω ότι ο κ.Τσίπρας δεν κάνει για πρώτη φορά τέτοιου είδους καταγγελίες. Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν έχει υπάρξει και συνέχεια σε αυτές τις καταγγελίες οι οποίες με την πάροδο των ημερών ξεχνιούνται. Αφού δεν υπάρχει πρόθεση να γίνει κάτι από πλευράς κυβέρνησης για τα καταγγελλόμενα ποια η σκοπιμότητα της δημοσίευσής τους;Εκτός αν κάποιοι παίζουν για άλλη μια φορά, με άγαρμπο τρόπο, το χαρτί της τρομολαγνείας ώστε να λουφάξει ο κόσμος για άλλη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου