Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η MEGAΛΗ ΑΠΑΤΗ






Image result for Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ




Η πίεση προς την Ελλάδα κλιμακώνεται. Ζούμε συνθήκες "πολέμου" και γίνεται κάθε μέρα πιο αισθητό ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιορκίας. Θεωρώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όπως αυτά παρουσιάζονται μέσα από τα διάφορα δημοσιεύματα η κατάσταση δεν τείνει προς αποκλιμάκωση. Το αντίθετο θα έλεγα.
Στον πόλεμο βασικό  ρόλο παίζει η εξαπάτηση του αντιπάλου. Με την εξαπάτηση  μπορεί κάποιος να κερδίσει έναν πόλεμο χωρίς μάχη.Μια κλασική μέθοδος εξαπάτησης είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων που αποπροσανατολίζουν τον αντίπαλο και του δημιουργούν σύγχυση. Συνήθως το ρόλο  της  διασποράς  ψευδών ειδήσεων τον αναλαμβάνουν πρόθυμοι συνεργάτες των ξένων συμφερόντων.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Ποινικό Κώδικα (άρθρο 191) η πράξη της διασποράς ψευδών ειδήσεων επιφέρει ποινές φυλάκισης από 3 μήνες μέχρι 1 χρόνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί και είναι απόσπασμα από τις ειδήσεις του MEGA CHANNEL συμβαίνει ακριβώς αυτό. Το κανάλι με αφορμή του περιστατικού μιας ληστείας έξω από μια τράπεζα από τσαντάκια, σκορπά τον τρόμο στους ηλικιωμένους με ψεύτικα στοιχεία. Στην προκειμένη περίπτωση δημοσιεύει φωτογραφία που υποτίθεται ότι έχει τραβηχτεί στην Ελλάδα πριν ένα 24ωρο αλλά η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πολύ παλιότερα και στο εξωτερικό αφού κυκλοφορεί σε πολλά χιουμοριστικά site από το 2012. Εγώ τη βρήκα σε ένα με ημερομηνία 12 Αυγούστου 2014. Το έψαξα γιατί τη θυμήθηκα ότι μου την είχαν στείλει σε email πριν μήνες.

Θεωρώ οτι τα όρια έχουν ξεπεραστεί από καιρό και πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί στο τι διαβάζουν τι βλέπουν και τι ακούν.

Δείτε το βίντεο:







12 August, 2014 in FunnyImages | Comment
funny-old-woman-guarding-ATM-withdrawal


πηγή φωτ:http://themetapicture.com/go-on-sweety-ill-make-sure-nobody-sees-anything/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου