Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο ΟΛΑΝΤ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ






[Η Ναυτεμπορική]: Σε πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού στο Γκάζι Αλ. Τσίπρας και Ολάντ


O Πρόεδρος της Γαλλίας Φ.Ολάντ  κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Ε.Κ.Π.Α.  εξέθεσε πολύ σοβαρά τον κ. Τσίπρα αναφορικά με  την  διαπραγμάτευση του Ιουλίου.  Τι είπε ο κ.Ολάντ; Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η Ευρώπη θα κατέρρεε. Την έξοδο της Ελλάδας θα ακολουθούσαν και άλλες χώρες. Με άλλα λόγια ο κ. Τσίπρας που είχε στα χέρια του το σοκαριστικό για τον Σόιμπλε και την παρέα του αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και έβλεπε ταυτόχρονα ότι η αποχώρηση από το ευρώ θα γινόταν η αιτία κατάρρευσης της Ευρώπης δεν εκμεταλλεύτηκε τίποτα απ’ αυτά, παρά παρέδωσε τους Έλληνες χωρίς όρους , στους τοκογλύφους.




Σήμερα η Ελλάδα βυθίζεται στην απόγνωση. Χιλιάδες οικογένειες κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο σαν αποτέλεσμα της πολιτικής της υποτέλειας που ακολουθείται από την κυβέρνηση. Μετά την σφαγή των συνταξιούχων, αμφισβητείται η προστασία της πρώτης κατοικίας. Η σοβαρότητα του γεγονότος ανάγκασε τον κ.Ολάντ να αναφερθεί εκτενώς στα «κόκκινα δάνεια» και στο ανθρώπινο δικαίωμα της στέγης. Είναι πρωτοφανές αρχηγός ξένου κράτους να κάνει δηλώσεις για ένα εσωτερικό πρόβλημα  της χώρας που επισκέπτεται. Σαν να μην έφτανε αυτό έδωσε και δεύτερο πλήγμα στη κυβέρνηση. Δήλωσε ότι η ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την αναδιάρθρωση του χρέους θα ξεκινήσει αφού έχουν επιτευχθεί όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί!!! Δηλαδή…ποτέ.



Δυστυχώς για την κυβέρνηση  τα ψέματα τελειώνουν και μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτήν. Ακούγεται υπερβολικό; Περιμένετε να ακούσετε τις ανακοινώσεις των τροϊκανών από τις Βρυξέλλες για την πρώτη «αξιολόγηση» που μάλλον δεν χρειάστηκε να ολοκληρωθεί και τι μέτρα θα ζητήσουν να παρθούν για να δώσουν μόλις 2,5 δις. Ταυτόχρονα με τα παραπάνω έχει αγριέψει και η Κομισιόν με την αποπομπή της κ. Σαββαϊδου και ζητάει διευκρινήσεις… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου