Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

LAURENT AIRGON : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ









Ο  Laurent Airgon από μικρό παιδί ενθουσιάζονταν με την ιδέα της πτήσης. Οι κακές επιδόσεις του στο σχολείο δεν του επέτρεψαν να γίνει πιλότος. Παρά το γεγονός ότι τελικά ακολούθησε το επάγγελμα του σερβιτόρου το όνειρό του να πετάξει δεν έσβησε ποτέ. Η αφετηρία για την πραγματοποίησή του δόθηκε όταν επισκέφτηκε ένα air-show. Εκεί είδε από κοντά έναν εξομοιωτή πτήσης (flt simulator). Τότε διαπίστωσε ότι μπορούσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αποφάσισε να φτιάξει ένα εξομοιωτή πτήσης του αεροπλάνου B-737 μέσα στο σπίτι του και ο οποίος θα λειτουργούσε κανονικά!!!


Με σύμμαχο το διαδίκτυο ξεκίνησε την μικρή του Οδύσσεια που ήταν η αναζήτηση ανά τον κόσμο όλων των εξαρτημάτων που χρειάζονταν για να φτιαχτεί ένας εξομοιωτής πτήσης. Να σημειωθεί ότι ο Laurent ζούσε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό της Γαλλίας.
Τελικά παρά τις δυσκολίες που αρχικά φαίνονταν ανυπέρβλητες ο Laurant τα κατάφερε. Κατασκεύασε τον εξομοιωτή τον οποίο τοποθέτησε, λόγω έλλειψης χώρου, στο υπνοδωμάτιο των παιδιών του με τα οποία μοιράζεται την μαγεία της πτήσης.
Ο Laurent είναι ένα ζωντανό παράδειγμα που επιβεβαιώνει ότι στη ζωή σχεδόν τίποτα δεν είναι αδύνατο.
Παρακολουθείστε το συγκινητικό βίντεο που περιγράφει το χρονικό αυτού του άθλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου