Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

















Πολύς θόρυβος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο εξαιτίας ενός ρεπορτάζ που περιγράφει το ιστορικό της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού του οποίου το ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τα 20000 ευρώ, ποσό πολύ χαμηλό έναντι των οφειλών προς την εφορία, οι οποίες πλησιάζουν τα 200000 ευρώ. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί μη εντυπωσιαστείτε από το σπίτι και βγάλετε λάθος συμπεράσματα, παρά μείνετε στην ουσία, που δεν είναι άλλη από την δήμευση της περιουσίας των πολιτών εξαιτίας ενός νόμου που οι παρανοϊκοί κυβερνώντες της τελευταίας 6ετίας τον έχουν χαρακτηρίσει άδικο!!!
Με άλλα λόγια αυτή η ανεκδιήγητη δικαιολογία που έχει ακουστεί από το στόμα σχεδόν όλων των πολιτικών όλων των αποχρώσεων: ότι είναι μεν άδικος ο νόμος φορολόγησης των ακινήτων αλλά τον εφαρμόζουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, τους κατατάσσει αυτομάτως ενάντια στο κοινωνικό σύνολο.
Η δυσφορία που εκφράζεται ακόμα σε προφορικό επίπεδο έναντι των προσώπων τους είναι πολύ κοντά να πάρει άλλη μορφή. Και αυτό δεν είναι προφητεία αλλά μια λογική σκέψη που απορρέει από τα διδάγματα της Ιστορίας. Η αδικία οδηγεί νομοτελειακά σε κοινωνικές εκρήξεις.


Και αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν μπορούν να δουν τη σκληρή πραγματικότητα ότι ουσιαστικά η πάσης φύσεως ιδιοκτησία των πολιτών έχει δημευθεί από το κράτος, που ουσιαστικά έχει καταλυθεί μέσω των μνημονίων από τους δανειστές, στο όνομα ενός χρέους που είναι αδύνατον να αποπληρωθεί. Με άλλα λόγια αυτό που βλέπετε να ζει το ηλικιωμένο ζευγάρι, σύντομα θα το ζήσει όλη Ελλάδα. Θα χάσουμε οριστικά τη χώρα και θα είμαστε σκλάβοι στο ίδιο μας τον τόπο.

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου