Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ! ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑ!!











Από χθες αισθάνομαι ανακουφισμένος. Επιτέλους ύστερα από φιλότιμες προσπάθειες 6 ετών οι Ελλάδα και οι έλληνες πουλήθηκαν για 99 έτη( αγγλικό δίκαιο είναι αυτό) στους αυτοαποκαλούμενους «δανειστές». Δεν θέλω να ακούω μουρμούρες και άλλα τέτοια μίζερα. Το να είσαι αποικία δεν είναι άσχημο πράγμα. Άλλωστε χρόνια τώρα οι περισσότεροι Έλληνες είχαν αναπτύξει ένα είδους αλλεργίας με καθετί το ελληνικό. Τώρα απελευθερώθηκαν. Μπορούν να μιλούν ελεύθερα greeklish, να δουλεύουν σε project, να παρακολουθούν events, να δείχνουν respect στο κάθε νούμερο της τηλεόρασης , να διαβάζουν εφημερίδες με ξενόγλωσσους τίτλους  και πολλά τέτοια χαριτωμένα που  δίνουν στους ιθαγενείς  μια αίσθηση κοσμοπολίτη που δεν έχει καμιά σχέση με τους κατοίκους της Ψωροκώσταινας. Είναι βλέπετε μεγάλο πρόβλημα να ντρέπεσαι για την καταγωγή σου και τη γλώσσα σου. Τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Επιτέλους είμαστε και με το νόμο Αποικία!


Από χθες μπήκαμε σε μια άλλη ονειρεμένη εποχή και θα κάνουμε όλοι μαζί ένα ταξίδι στο χρόνο. Σύντομα θα μεταφερθούμε στην κοινωνία του 18ου-19ου αιώνα. Τότε που οι δυνάστες ονομάζονταν αφεντικά και όλοι υπόλοιποι δουλικά. Μένουμε στην Ευρώπη άσχετα αν γίναμε τα δουλικά της Ευρώπης. Δεν πειράζει. Ευρώπη πάση θυσία. Τώρα αρχίζει να γίνεται και πιο σαφές τι εννοούσε το προεκλογικό σλόγκαν που έλεγε : «Ξεμπερδεύουμε με το το παλιό, κερδίζουμε το αύριο».




Για όσους έχουν ασθενή μνήμη οι Ράδιο-Αρβύλα φρόντισαν να την φρεσκάρουν στα 2 παρακάτω βίντεο. Μπορεί να γελούν αλλά στο βάθος των ματιών τους γυαλίζει η οργή. Αυτή η εικόνα είναι όλα τα λεφτά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου