Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ






vN6rc_Lf 










Αυτά είναι λίγα μόνο από τα δεκάδες χιλιάδες μηνύματα που έχουν κατακλείσει το Twitter, με το άκουσμα της είδησης της διακοπής λειτουργίας του Mega Chanel. Η ύπαρξη αυτού του σταθμού υπήρξε μια από τις βασικότερες αιτίες που με οδήγησαν στην απόφαση να κλείσω την τηλεόραση πριν από χρόνια.

Η μαύρη προπαγάνδα και η τρομοκράτηση που εξαπέλυε από τη συχνότητά του ακύρωσε το αγαθό της ενημέρωσης και βοήθησε στα μέγιστα ώστε η χώρα να μεταβληθεί από μια ανεξάρτητη χώρα σε αποικία χωρίς να υπάρξει καμιά αντίδραση από το λαό που τρομαγμένος και υπνωτισμένος βομβαρδίζονταν καθημερινά με παραπληροφόρηση από το εν λόγω κανάλι.
Το κανάλι που ανήκει σε πολύ επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες κήρυξε πτώχευση αφήνοντας χρέη εκατομμυρίων απλήρωτα. Τα χρέη θα τα πληρώσουν τα γνωστά κορόιδα δηλ. οι φορολογούμενοι , ενώ οι επιχειρηματίες θα λάβουν νέα τηλεοπτική άδεια και θα φτιάξουν νέα καθαρή εταιρεία για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της προπαγάνδας και παραπληροφόρησης.
Κατά τα άλλα για το χάλι της Ελλάδας έφταιγαν οι Δημόσιες επιχειρήσεις….
Οσο για το μέλλον των εργαζομένων που κάποιοι από χθες κόπτονται για αυτούς με ενδιαφέρει τόσο πολύ, όσο ενδιέφερε και αυτούς το μέλλον των εκατοντάδων χιλιάδων απολυμένων – θυμάτων του νεοφιλελευθερισμού, που με τόση θέρμη υποστηρίζονταν από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού.

Εμπρός βγείτε στην ελεύθερη αγορά όπου ο καλύτερος και ο ικανότερος βρίσκει δουλειά. Έτσι δε λέγατε  τόσα χρόνια και παραμυθιάζατε τον κοσμάκη;

Θυμηθείτε κάποια περιστατικά από το «μεγάλο» κανάλι








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου