Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ






4





Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του κ. Γ. Κατρούγκαλου για τη ματαίωση της εκδήλωσης όπου θα ήταν κεντρικός ομιλητής, στο  Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο κ. Κατρούγκαλος εξομοίωσε τους διαδηλωτές, που προέρχονταν από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τις διαδηλώσεις «καρφίτσα» και τον εαυτό του,  προφανώς, με το Γρ. Λαμπράκη!!!
Ο κ. Γ. Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στα επεισόδια του Ηρακλείου υποστήριξε πως Ο κ. Γ. Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στα επεισόδια του Ηρακλείου υποστήριξε πως «οι αυτοσυγκεντρώσεις καμιά σχέση δεν έχουν με την Αριστερά. Αυτοί που σκότωσαν τον Λαμπράκη δεν ήταν Αριστεροί»! Ο υπ. Εργασίας έκανε λόγο για «τραμπουκισμούς μικρών ομάδων» που όπως υποστήριξε θέλουν να ματαιώσουν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. «Αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν. Εμείς θα συνεχίσομε χωρίς να φοβόμαστε τραμπουκισμούς αυτών των μικρών ομάδων. Γι’ αυτό ανοιγόμαστε στην κοινωνία γιατί είμαστε η ελπίδα της κοινωνίας και ένα πολιτικό σύστημα διαφορετικό και για μια επιστροφή σε συνθήκες που δεν θάναι αυτές της μιζέριας μετά από έξι χρόνια»


Σ΄ αυτό το σημείο θα αναρτήσω ένα βίντεο από το 2013. Τότε ο κ. Κατρούγκαλος δεν ήταν υπουργός και αν θυμάμαι καλά δεν είχε καν πολιτευτεί. Αναρωτιέμαι αν και αυτός άνηκε τότε στους ακροδεξιούς τραμπούκους της «καρφίτσας» και κάποια στιγμή αποχώρησε για να αναλάβει υπουργικό θώκο. Τότε ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριζε τις διαμαρτυρίες οι οποίες μάλιστα μπορεί να είναι και έξω από τα θεσμικά όρια. Τα όρια τα βάζει η κοινωνία και όχι οι νόμοι, υποστήριζε τότε. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο:



Σήμερα ο κ. Πάγκαλος έχει αποσυρθεί και ο κ. Κατρούγκαλος  επαναλαμβάνει τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου. Για να μας θυμίσει ότι η εξουσία δεν έχει ποτέ κενά και αδιαφορεί  για τις δήθεν πολιτικές πεποιθήσεις των εκπροσώπων της. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να γίνεται σωστά η «δουλειά». Όταν κουραστεί και αυτός και δεν «περνά η μπογιά του» θα αντικατασταθεί με κάποιον άλλον που ίσως τώρα να είναι απέναντί του και να τον γιουχαΐζει.  


Ας δούμε τώρα τι πραγματικά έγινε στο Ηράκλειο και ποιοι είναι οι ακροδεξιοί τραμπούκοι που αναφέρει ο κ. Κατρούγκαλος.

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη και δείτε τους ….ακροδεξιούς εδώ:


Αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…
Με συνθήματα για τα μνημόνια, αποκαλώντας τον υπουργό Εργασίας «απατεώνα» υποδέχτηκαν τον Γιώργο Κατρούγκαλο το πρωί του Σαββάτου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Από νωρίς το πρωί η ατμόσφαιρα μύριζε "μπαρούτι" ενώ με την άφιξή του λίγο μετά τις 12.00 οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με την ένταση να χτυπάει «κόκκινο».

Η συνέχεια του άρθρου εδώ:

Αυτοί οι ακροδεξιοί ανέλαβαν την ευθύνη της ματαίωσης της εκδήλωσης.





  Ο Jo di graphics που επανήλθε πριν από λίγο καιρό στο διαδίκτυο έκανε τo δικό του χαρακτηριστικό σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου