Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ












«Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι τα χρήματα που η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει από το φορολογικό σύστημα δίνεται στις τράπεζες για να πληρώσουν ένα χρέος που οι ίδιες δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πληρώνουμε φόρους για να ζούμε στην φτώχεια και τη ανεργία, παρακολουθώντας την κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης και του συστήματος υγείας. Η βρώμικη δουλειά γίνεται από τους πολιτικούς οι οποίοι συμμορφώνονται υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών». Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι θεσμοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν «οικονομική κρίση» απαιτούν από εμάς να είμαστε νομοταγείς και να πληρώνουμε τους φόρους μας».




Αυτή είναι η μετάφραση του μηνύματος που αναγράφεται στην αγγλική γλώσσα στο πίσω μέρος  του καταλόγου μιας ταβέρνας στην Νάξο.
Το μήνυμα αναρτήθηκε στο Twitter από ένα τουρίστα ο οποίος προφανώς κάθισε να φάει στην εν λόγω ταβέρνα και αμέσως έγινε viral.
Το μήνυμα είναι ένα καυστικό σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τα οποία βιώνει καθημερινά ο ελληνικός λαός.Σκοπός του,  να ενημερωθούν οι ξενόγλωσσοι τουρίστες για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Δεν πρόκειται για σάτιρα αλλά για μια οργισμένη διαπίστωση. Άλλωστε σ’ αυτόν εδώ τον τόπο δεν γελά κανείς εδώ και πολύ καιρό .

Αυτό το μήνυμα θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε κατάστημα μήπως και ξυπνήσει κανένας από τους βαθιά κοιμώμενους Έλληνες.











ΠΗΓΗ: Την παραπάνω είδηση την είδα στον ιστότοπο  www.hitandrun.gr . Εγώ απλώς πρόσθεσα κάποια σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου