Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΚΛΑΣ ΜΑΪ ΠΟΥΤΣ(*)














Οι Άγγλοι απέδειξαν για άλλη μια φορά στην ιστορία τους ότι πάνω από την πατρίδα  τους δεν υπάρχει τίποτα. Θα τολμήσω να πω ότι είναι η τρίτη φορά μέσα σε 100 χρόνια που στέλνουν τη Γερμανία στην κόλαση.
Η Γερμανία είναι μια σταθερή αξία. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο που πάντα καταφέρνει να κερδίζει με οποιοδήποτε μέσο, αλλά στην Ευρωπαϊκή Ιστορία. Όταν ηγεμονεύει  καταφέρνει πάντα να καταστραφεί αφού πρώτα έχει καταστρέψει την Ευρώπη.
Σήμερα χαίρομαι ιδιαίτερα με το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στην Αγγλία, επειδή οι διάφοροι «ειδικοί» αναλυτές έγιναν για άλλη μια φορά ρεζίλι. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον και γέλιο επίσης, οι δικαιολογίες που θα εκστομιστούν προκειμένου να καλύψουν την ασχετοσύνη τους και τη δουλικότητά τους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων (λέγε καλύτερα στο νέο ολοκληρωτισμό και βλέπε Χίτλερ και ιδεολογία του Ναζισμού).
Νομίζω ότι η σημερινή μέρα θα καταγραφεί ως η μέρα της έναρξης της Απελευθέρωσης της Ευρώπης από τα νύχια των γραφειοκρατών των Βρυξελλών.
Πρόκειται να δούμε πολλά τις επόμενες μέρες. Όπως την κατάρρευση του μύθου του ισχυρού Ευρώ, που κατάστρεψε τις Ευρωπαϊκές Οικονομίες. Θα δούμε φωνές ανεξαρτησίας από μεγάλες χώρες όπως οι Ιταλία και η Γαλλία οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε οι Αγγλία.


Θα διαπιστώσουμε επίσης πως οι Άγγλοι ετοίμαζαν το σχέδιο της εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. εδώ και πολλά χρόνια. Τολμώ να πω από τη στιγμή που αντιλήφθηκαν τον ηγεμονικό ρόλο που άρχισε να παίζει η Γερμανία, η οποία τυφλωμένη από την  πρόσκαιρη κυριαρχία της και  διψασμένη για «ζωτικό χώρο» μετέτρεψε την Ε.Ε. σε στρατόπεδο συγκέντρωσης που σημασία έχουν τα λογιστικά νούμερα και όχι οι άνθρωποι.
Σιγά – σιγά θα αρχίσει να φαίνεται αυτό το σχέδιο, όταν η Γερμανία θα μείνει μόνη της με τους παραδοσιακούς συμμάχους της, αυτούς που αποτέλεσαν και την διεύρυνση της Ε.Ε., η οποία έγινε με τις ευλογίες της Αγγλίας.
Αρχίζουν τα παπαγαλάκια τρομοκράτες να τονίζουν το κατρακύλημα της στερλίνας. Θα ήθελα πολύ να δv τι θα λένε οι ντόπιοι «πρόθυμοι» συνεργάτες των Γερμανών όταν «σκάσει» η Deutsche Bank και σε ποια τρύπα θα τρέξουν να κρυφτούν όταν γίνει ολοφάνερο ότι η λεηλασία της Ελλάδας και του ελληνικού λαού έγινε μόνο και μόνο για να αποκτήσει η Γερμανία «ζωτικό» χώρο.
Θέλω να δω όλους αυτούς(222 τον αριθμό) που παρέδωσαν αμαχητί  την πατρίδα μας στους Γερμανούς τι θα έχουν να πουν. Θέλω να δω τι δικαιολογίες θα προβάλλουν όταν με αντισυνταγματικό τρόπο αντέστρεψαν το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος και το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ. Αδίκημα διαρκές που δεν παραγράφεται. (αρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος).

Προς το παρόν λοιπόν ας διασκεδάσουμε με τις μπαρούφες που θα ακούμε και τον πανικό που θα βλέπουμε στα πρόσωπα των "Μενουμευρώπηδων" νεοφιλελέδων και των ευρολιγούρηδων. Από ότι ακούγετε προς το παρόν δεν έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι των ατίθασων Άγγλων, ούτε το Νησί έχει αρχίσει να μετακινείται προς το Βόρειο Πόλο. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πέσει ακρίδα ούτε καμιά άλλη από τις 10 πληγές του Φαραώ. Λέτε αυτά που μας έλεγαν και μας εκφόβιζαν ως προς την έξοδο μας από την Ε.Ε.,οι διάφοροι "ειδικοί", οι" πνευματικοί άνθρωποι", οι "διανοητές"  και οι "οικονομολόγοι" να ήταν ψέματα; 
Μέχρι να απαντηθεί αυτό το ερώτημα θα τολμήσω άλλη μια πρόβλεψη.
Η πόρτα άνοιξε. Μένει να δούμε ποιος θα μείνει τελευταίος για να την κλείσει.

(*) Η φράση "κλας μάι πουτς" είναι η παράφραση της αγγλικής φράσης "gloss my boots" που σημαίνει γυάλισε μου τις μπότες. Την έλεγαν οι Άγγλοι στρατιώτες , όταν είχαν βρεθεί στην έρημη Ελλάδα μετά τον Β΄ΠΠ ως στράτευμα κατοχής,προς τους λούστρους των Αθηνών και του Πειραιά, προκειμένου να τους γυαλίσουν τις αρβύλες. Οι δαιμόνιοι πιτσιρικάδες μην γνωρίζοντας αγγλικά παράφρασαν την πρόταση φτιάχνοντας  εν αγνοία τους ένα απίστευτο λογοπαίγνιο.
Νομίζω πως ταιριάζει γάντι στην επικαιρότητα. Μόνο που απέναντι από τα Αγγλάκια δεν στέκεται ένας Έλληνας πιτσιρίκος λούστρος αλλά ολόκληρη η Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου