Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΩΣΤΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ Ε;;;















Image result for ελλαδα της κρισης








Σήμερα κάποιοι γιόρτασαν την Απελευθέρωση της Αθήνας από τους Ναζί!!! Μάλιστα ο κ. Πρωθυπουργός έκανε την παρακάτω δήλωση για την επέτειο της "Απελευθέρωσης":



«Για πολλές δεκαετίες η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν γιόρταζε το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την Απελευθέρωσή της από τους Ναζί. Ο λόγος ήταν προφανής. Την Απελευθέρωση ακολούθησαν γεγονότα που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία μας και κορυφώθηκαν με τον Εμφύλιο Πόλεμο. Και όποιος μιλούσε για την Απελευθέρωση θα έπρεπε να μιλήσει και για αυτά.
Σήμερα, η 12η Οκτωβρίου γιορτάζεται ανοιχτά. Θυμόμαστε τη μέρα που η Αθήνα απαλλάχθηκε από τους κατακτητές. Τη μέρα που ο ελληνικός λαός κέρδισε άλλη μια φορά τη θέση του στο πάνθεον όσων αγωνίζονται απέναντι σε εχθρούς υπέρτερους σε μέγεθος και εξοπλισμό, μα όχι σε δίκαιο. Όσων θυσιάζονται για την ελευθερία και την δημοκρατία.

Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε για το παρελθόν. Και για τους αγώνες που αυτό προστάζει στο σήμερα. Για τους σύγχρονους αγώνες ενάντια στον φασισμό. Για να μην ξεχάσει ποτέ η υφήλιος τη συντριπτική εμπειρία του Ολοκαυτώματος. Για να μην γίνουν οι πρόσφυγες το νέο αντικείμενο ρατσιστικής προπαγάνδας. Για να σηκώσουμε την ελευθερία πάνω από το μίσος»


Άκου λοιπόν Αλέξη. Εμείς  γιορτάζουμε το ΟΧΙ και την έναρξη του πολέμου. Δεν γιορτάζουμε την Απελευθέρωση γιατί για μας ο πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ  και ούτε Απελευθερωθήκαμε ποτέ . Απλά αλλάξαμε Κατακτητές.Οι αγωνιστές και οι νεκροί ποτέ δεν δικαιώθηκαν. Οι γερμανοτσολιάδες άλλαξαν κοστούμι και συνεχίζουν να εξουσιάζουν, υπάλληλοι, του κάθε νέου Κατακτητή είτε αυτός λέγετε Άγγλος είτε Αμερικανός είτε Γερμανός.
Σ΄αυτόν τον τόπο Αλέξη, όλοι οι κατατρεγμένοι βρήκαν καταφύγιο όχι από τους αξιωματούχους αλλά από τον απλό λαό. Για αυτό ας σταματήσει αυτή η καραμέλα του ρατσισμού. Σε αυτόν εδώ τον τόπο αυτοί που έφαγαν και τρώνε βρώμικο ψωμί είναι εκείνοι που τον αγαπούν και δεν τον παραδίδουν. Είτε αυτοί ήταν οι απλοί φαντάροι στα ελληνοαλβανικά σύνορα, είτε οι Ελλασίτες του Άρη, είτε αυτοί που άφησαν τα κόκαλά τους στα βουνά κατά τον Εμφύλιο , είτε αυτοί που έλιωσαν στα ξερονήσια είτε αυτοί που αρνούνται στις μέρες μας να εγκαταλείψουν την πατρίδα παρά παραμένουν εδώ και το παλεύουν.
Εμείς δεν γιορτάζουμε Αλέξη γιατί έχουμε ακόμα τα λογικά μας και διαθέτουμε τσίπα. 
Εδώ κανείς δεν τραγουδά / κανένας δε χορεύει.



ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ"


Image result for γλεζος ματ






Image result for ματ συνταξιουχοι


 Image result for ματ αγροτες


Image result for ματ συνταγμα 


Image result for ματ συνταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου