Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ SAMSUNG: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ GALAXY NOTE 7 ΤΩΡΑ!!






Photo published for Samsung halts sales of Galaxy Note 7 and tells owners to stop using device




Η Samsung αποφασισε να σταματήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 smartphone και συμβούλευσε τους χρήστες να σταματήσουν  ΑΜΕΣΑ να χρησιμοποιούν   τις συγκεκριμένες συσκευές ύστερα από τις αναφορές που είχαν για τα κρούσματα εκρήξεων και φωτιάς του νέου μοντέλου.
Μετά από δεκάδες περιστατικών έκρηξης και πρόκλησης φωτιά των εν λόγω συσκευών ο τεχνολογικός γίγαντας πήρε την απόφαση να σταματήσει άμεσα τις πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου και να αποσύρει πάνω από 2,5 εκ. συσκευές.
Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.



Η Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) είχε εκδώσει ανακοίνωση που προειδοποιούσε  όσους πρόκειται να ταξιδέψουν, να απενεργοποιούν τα κινητά τους και να μην βάζουν τα κινητά Samsung Galaxy Note 7 στις αποσκευές που ελέγχονται ηλεκτρονικά, ύστερα από από περιστατικό σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όταν εντοπίστηκε καπνός σε συσκευή που είχε αντικαταστήσει προβληματική συσκευή  (μετά από τα περιστατικά ανάφλεξης των Samsung Galaxy Note 7) και προκάλεσε την εγκατάλειψη του αεροπλάνου από τους επιβάτες!


Photo published for Samsung halts sales of Galaxy Note 7 after new troubles



πηγή : the Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου