Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ





Image result for Neuperlach Sud






Οι Γερμανοί έχουν βαλθεί να αποδείξουν με κάθε τρόπο ότι  ο ναζισμός δεν ήταν μια ατυχής παρένθεση αλλά ένα από τα χαρακτηριστικά του DNA τους.Φροντίζουν με κάθε ευκαιρία να εκδηλώσουν την ξενοφοβία τους και την τάση τους προς απομονωτισμό κάθε κοινωνικής ομάδας και κάθε φυλής που είναι ξένη με αυτούς. Τελευταίο παράδειγμα η κατασκευή τείχους ύψους 3,65 μέτρων το οποίο θα περιβάλει τον νεο-αναγειρώμενο οικισμό που θα "φιλοξενήσει" 160 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ώστε αυτά να μην έχουν καμιά επαφή με τους Γερμανούς πολίτες. Αυτή την εξωφρενική απόφαση του μαντρώματος δηλαδή των παιδιών πάρθηκε όταν οι κάτοικοι του προαστίου του Μονάχου στο οποίο κτίζεται ο μικρός οικισμός,διαμαρτυρήθηκαν στις αρχές για την πτώση της αξίας των περιουσιών τους από την ύπαρξη του οικισμού και επιπρόσθετα η παρουσία των νεαρών προσφύγων θα προκαλούσε φασαρίες με την συμπεριφορά τους.


Ο δικαστής του διοικητικού δικαστηρίου του Μονάχου που έδωσε την έγκριση του για την κατασκευή του τείχους -τέρατος προχώρησε ένα βήμα παραπάνω ,καθιστώντας  σαφές ότι οι μετανάστες δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιούν για να παίζουν ή με άλλους τρόπους για να διασκεδάσουν. Το μόνο που δεν ανακοίνωσε ακόμα είναι οι ποινές για τους παραβάτες... Φυσικά υπήρξαν και ...ευαίσθητοι κάτοικοι που μένουν απέναντι από τον οικισμό και οι οποίοι διαφώνησαν με την ανέγερση του πέτρινου τείχους προτείνοντας μάλιστα αντ΄αυτού να κατασκευάζονταν ένα...ξύλινο τείχος το οποίο θα καλύπτονταν με λουλούδια!!! Με άλλα λόγια να καλυφθεί η φρίκη με μια αισθητική πινελιά που να θυμίζει όχι αποθήκη αθώων ψυχών αλλά λουλουδόκηπο.
 Ένα σύγχρονο λοιπόν στρατόπεδο συγκέντρωσης στην καρδιά της Ευρώπης που όλο και περισσότερο δείχνει το πραγματικό της αποκρουστικό πρόσωπο που τόσο καλά έκρυβε για δεκαετίες, αναμένετε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση την άνοιξη του 2017.

Δείτε πλάνα από το υπο-κατασκευή οικισμό-στρατόπεδο και θαυμάστε τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό

https://youtu.be/_9Gojy7xKl0


https://youtu.be/bXSHT_gfz4M



Image result for Neuperlach Sud



πηγή: The Independent (www.independent.co.uk.), www.merkur.de


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου