Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ;



το επίμαχο πανό που το κρατάνε 2-3 πιτσιρικάδες...(ανθρωπόμορφα τέρατα κατά τον υφυπουργό)



Χθες βρέθηκαν στο γήπεδο ο πρωθυπουργός,ο υφυπουργός του Αθλητισμού και άλλα επιφανή μέλη της "αριστερής κυβέρνησης" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Βοσνία.
Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι βρέθηκαν σε ένα γήπεδο όπου συνέβησαν σημεία και τέρατα. Ωστόσο η όραση τους όσο και η ευαισθησία τους είναι επιλεκτική αφού το μόνο μελανό σημείο που είδαν σε όλο τον αγώνα ήταν ένα γελοίο κουρελοπανό που προκαλούσε τους Βόσνιους για την σφαγή στην Σρεμπρένιτσα. Μάλιστα το πανό έγινε η αιτία για να βγάλει σήμερα μια πύρινη ανακοίνωση ο υφυπουργός. Μιλώντας εκ μέρους όλης της Κυβέρνησης καταδίκασε με σκληρούς χαρακτηρισμούς αυτούς που ανάρτησαν το πανό με το προκλητικό περιεχόμενο. Θα συμφωνήσω μαζί του ότι τέτοιου είδους ενέργειες πρέπει να καταδικάζονται. Όμως θα έπρεπε να υπήρχε ίδια και εντονότερη αντίδραση και για τα υπόλοιπα περιστατικά που συνέβησαν στον αγώνα και τα οποία όμως οι κύριοι τα έκαναν γαργάρα. Τι θέλουν να μας δείξουν; τι θέλουν να μας πουν; Ότι είμαστε της καρπαζιάς και του ξεβρακώματος; Θα απαντούσα ας μη κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ανεβάζω τα κυριότερα στιγμιότυπα από τον επίμαχο αγώνα ο οποίος ήταν γεμάτος προκλήσεις εναντίον της εθνικής ομάδας με κορυφαία πρόκληση το ξεβράκωμα από αντίπαλο, του ποδοσφαιριστή Παπασταθόπουλου. Γεγονός πρωτοφανές σε διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα.Εδώ θα πρέπει να σταθώ και στον προκλητικό διαιτητή του αγώνα ο οποίος στην συγκεκριμένη φάση βγάζει στον Βόσνιο ποδοσφαιριστή κίτρινη κάρτα αντί να τον αποβάλλει κατευθείαν με κόκκινη. Στον Παπαδόπουλο που διαμαρτύρεται για αυτήν την κατάφωρα άδικη απόφαση βγάζει κατευθείαν κόκκινη!!! Φυσικά δεν μπαίνω στη διαδικασία της κριτικής των προκλητικών σφυριγμάτων ούτε στο γεγονός ότι το παιγνίδι διεκόπη για αρκετά λεπτά ύστερα από πέταγμα φωτοβολίδας από τους Βόσνιους φανατικούς και γνωστούς ταραξίες των γηπέδων προς τους Έλληνες φιλάθλους. Όλα αυτά που θα παρακολουθήσετε, η παρέα που βρέθηκε στο γήπεδο τα θεώρησε απολύτως φυσιολογικά αφού δεν έκανε καμιά αναφορά σε αυτά παρά μόνο ασχολήθηκε με το κουρελοπανό το οποίο ήταν κατά την άποψή τους το μόνο μελανό σημείο της συνάντησης...
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα
Το απίστευτο περιστατικό του ξεβρακώματος καρέ-καρέ:

gdusimo2

gdusimo3

gdusimo4


gdusimo5


gdusimo8

gdusimo12

gdusimo11

gdusimo13

1567052

1567059


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου