Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ;














Σήμερα ενώ εσύ θα μηχανεύεσαι τρόπους για να βγάλεις το μήνα, οι πρόθυμοι της Βουλής(παχυλή βουλευτική αποζημίωση -30ντα αργύρια- είναι αυτή) θα ψηφίσουν τα προαπαιτούμενα μέτρα -λέγε με 4ο μνημόνιο- που θα σε βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην ανέχεια και την φτωχοποίηση. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχει παραδοθεί η εθνική κυριαρχία, έχει καταπατηθεί το Σύνταγμα, έχει αγνοηθεί η λαϊκή θέληση (Δημοψήφισμα του ΟΧΙ), έχει υφαρπαγεί η ψήφο σου με ψεύτικες υποσχέσεις  και εκβιαστικά διλήμματα. Όλα αυτά συνιστούν την αυτόματη ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος. Η ενεργοποίηση του είναι το τελευταίο μέσο για τη διάσωση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας. Η σωτηρία σου πλέον επαφιέται μόνο στα δικά σου χέρια. Δεν υπάρχει άλλος σύμμαχος παρά μόνο ο διπλανός σου που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με σένα. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ! ότι η συμφωνία -προάγγελος του 4ου μνημονίου ψηφίστηκε από 222 Βουλευτές. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ (βλ. τοποθέτηση Κουτσούμπα στο τελευταίο 20ο Συνέδριο του κόμματος).

Είναι αδιανόητο και ιστορικά πρωτοφανές 300 άτομα να αποφασίζουν ερήμην και παρά την θέληση του ελληνικού λαού. Το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί σήμερα περιέχει τουλάχιστον 2 σημεία που έχουν κριθεί αντισυνταγματικά από το Ελεγκτικό Συνέδριο( Το Δημοσιονομικό Δικαστήριο της Ελλάδας) και την Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής. Με αυτό το πολυνομοσχέδιο απελευθερώνονται οι ομαδικές απολύσεις,καταργούνται οι Κυριακές αργίες για τα εμπορικά. Μπαίνουν ανέφικτοι οικονομικοί στόχοι (3,5% πλεόνασμα). Το παράδειγμα των ΗΠΑ είναι ενδεικτικό. Ολόκληρη υπερδύναμη, τα τελευταία 60 χρόνια, έχει επιτύχει πρωτογενή πλεονάσματα μόλις πέντε χρονιές. Και μάλιστα καμία από αυτές δεν ήταν πάνω από 2,5%.
Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο αντίμετρα δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλά θα ενεργοποιηθεί ο περίφημος "κόφτης" δηλ. μείωση μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών.
Κατάλαβε ότι αυτό που σχεδιάζουν για την Ελλάδα και για σένα είναι ένα τεράστιο στρατόπεδο εργασίας, στα πρότυπα των χωρών προτεκτοράτων της νότιο ανατολικής Ασίας, μέσα στην Ευρώπη.
Χωρίς δικαιώματα, ασφάλιση, ιδιοκτησία, προσωπικά όνειρα.
Θα τους αφήσεις να σου καταστρέψουν τη ζωή;
Το Σύνταγμα όχι απλά σου δίνει το δικαίωμα να αντισταθείς αλλά σε υποχρεώνει να το πράξεις αν αισθάνεσαι πατριώτης. Δηλαδή αγαπάς τον τόπο που γεννήθηκες.
Το Σύνταγμα σε υποχρεώνει να υπακούς μόνο σε νόμους που είναι σύμφωνοι με αυτό. Επίσης ορίζει ως θεμελιώδη υποχρέωση την Αφοσίωση στην Πατρίδα και την Δημοκρατία.Σε κανέναν άλλον. Τέλος να σημειώσω ότι η χειρότερη μορφή βίας είναι η ψυχολογική. 

Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»


Σκέψου και πράξε.


Για όσους έχουν ξεχάσει...

https://youtu.be/pxwYFczHACA

https://youtu.be/12hF3kef63E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου