Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΣΟΥΡΓΕΑΛ






Image result for ολοι μαζί μπορούμε







Δεν ήθελα να γράψω τίποτα για τη χθεσινή συναυλία- καραγκιοζιλίκι στο Καλλιμάρμαρο αν δεν με προκαλούσαν ένα βίντεο και ένα σχόλιο του πάλαι ποτέ ανεξάρτητου δημοσιογράφου και νυν λιβανιστή του ΣΥΡΙΖΑ Κωστα Βαξεβάνη, που ανέφερε τα εξής στο Twitter:

Βλέπετε μόνο την αρνητική πλευρά στο #oloimaziboroume Το θετικό είναι πως Πορτοσαλτεοι αναγκάστηκαν να υποκληθουν στην Αριστερα της τέχνης.

Ποια αριστερά της Τέχνης κύριε Βαξεβάνη; Αυτοί που τραγούδησαν χθες με επικεφαλής τον "Πατριάρχη" Νιόνιο εκπροσωπούν την Αριστερά;Ή μήπως πούλησαν τάχα αριστεριλίκι τότε που ήταν της μόδας για να κονομήσουν και μόλις άλλαξαν τα πράγματα δέθηκαν στο καινούργιο άρμα εξουσίας για να συνεχίσουν να τα κονομούν από δήθεν συναυλίες αλληλεγγύης και άλλα παραμύθια φούμαρα.Ο Προτοσάλτε και τα αφεντικά του υποκλίθηκαν στην "Αριστερή" Τέχνη ή μήπως συνέβη το αντίθετο;

Πιο τρανταχτή ξεφτίλα από την χθεσινή στο Καλλιμάρμαρο δεν υπήρξε.
Ο πιο φιλομνημονιακός σταθμός της χώρας, η φωνή των κατακτητών στην Ελλάδα, διοργάνωσε συναυλία για να μαζέψει τρόφιμα για τον δοκιμαζόμενο από τα μνημόνια Ελληνικό λαό. Μια συναυλία που στήριξαν οι γνωστοί αυτοαποκαλούμενοι Αριστεροί και εναλλακτικοί και ότι άλλη μπούρδα που έχει το πρόθεμα αντι- . Από κάτω ο "λαός" ένωνε τη φωνή του με τους "επαναστάτες καλλιτέχνες" και όλοι μαζί τραγουδούσαν " δεν θα περάσει ο φασισμός". Απορώ πως δεν σηκώθηκαν τα μάρμαρα του σταδίου να τους πάρουν όλους μαζί στο κατόπι. Που να το πεις και ποιος λογικός άνθρωπος να το ακούσει και να μην αηδιάζει από τον φαρισαϊσμό αλλά και την βλακεία των ευκολόπιστων πολιτών που πήγαν κατά χιλιάδες χθες στο Καλλιμάρμαρο.
Για όσους έχουν κοντή μνήμη ο "επαναστάτης" Σαββόπουλος τριγυρνούσε το 1991 παρέα με τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη τα στρατόπεδα της Βόρειας Ελλάδας δίνοντας "δωρεάν" συναυλίες και βγάζοντας πύρινους πατριωτικούς λόγους στο στράτευμα. Να θυμίσω εδώ ότι ο Νιόνιος ουδέποτε υπηρέτησε την Πατρίδα αφού πήρε "τρελόχαρτο". Συμπτωματικά εκείνη την περίοδο ,το 1991, υπηρετούσε ο γιός του φαντάρος. Συμπτωματικά μετά τη θητεία του και επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη βρέθηκε να είναι πιλότος στην ...Ολυμπιακή από την οποία αποχώρησε λίγα χρόνια αργότερα με επεισοδιακό τρόπο.
Τότε ο πολύς Νιόνιος είχε βγάλει πάλι συμπτωματικά "το Κούρεμα"(1989).Όπου υμνούσε τον Μητσοτάκη ( το μητσοτάκ) χαρακτηρίζει τραγωδία τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ και καλεί τον ακροατή σε μετάνοια (Μη περιμένετε αστειάκια) και φυσικά το Κωλοέλληνες και το "Ο γιος πάει στο στρατό" όπου δηλώνει μετανιωμένος που δεν υπηρέτησε.(https://youtu.be/YUC-CqqCI2o)
Να μη ξεχάσουμε και την εμφάνιση σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στον Κολωνό. Την επική τηλεοπτική κόντρα με τον μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη και πολλά άλλα που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Χθες όμως ο Διονύσης ξεπέρασε εαυτόν αφού όπως θα διαπιστώσετε και εσείς παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, έκοψε στον αέρα το τραγούδι που έλεγε ο καημένος ο Ζουγανέλης που ήταν διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Νιόνιου ,το χειμώνα τούτο άμα τον πηδήσαμε. Το πείραξαν φαίνεται οι διασκευασμένοι στίχοι που αναφέρονταν στο πήδημα που τρώμε από τους "δανειστές"- κατακτητές.
Συγχαρητήρια κ. Σαββόπουλε. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους συντελεστές αλλά και θεατές που το ανέχτηκαν και στο τέλος τραγουδούσαν χαμογελαστοί "δεν θα περάσει ο φασισμός" παρέα με τον Άδωνι σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Με μια μόνο λέξη μπορώ να το χαρακτηρίσω: Σουργεάλ....
το επίμαχο βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου