Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ








Φωτογραφία της Elena Milioti.




 Το γύρω του διαδικτύου κάνει από προχθές η παραπάνω κυνική ανάρτηση ενός ηλίθιου που τυγχάνει -όπως διαβάζω- να είναι και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς!!! Το ανθρωποειδές υπερηφανεύεται ότι σκότωσε το τελευταίο τρυγόνι που υπήρχε στην περιοχή του Γραμματικού!Μιας περιοχής της Ανατολικής Αττικής που έχει δοκιμαστεί από τις πυρκαγιές και έχει χάσει δεκάδες χιλιάδες στρέμματα χλωρίδας αλλά και μεγάλο πληθυσμό από την άγρια πανίδα. Για όσους δεν γνωρίζουν η Αττική αποτελεί πέρασμα-σταθμό για τα αποδημητικά πουλιά (όπως τα τρυγόνια,τα ορτύκια κλπ),  που έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι τους από τον Βορρά με προορισμό την Αφρική. Η Αττική είναι ο τελευταίος σταθμός ξεκούρασης πριν ξεκινήσουν να διανύσουν το Αιγαίο Πέλαγος.
Το ηλίθιο δίποδο που θεώρησε κατόρθωμα την δολοφονία ενός κουρασμένου φτερωτού ταξιδιώτη άξια να δημοσιοποιηθεί, δεν πτοήθηκε αρχικά από τα αρνητικά αλλά συνέχισε τις προκλητικές αναρτήσεις αφού ανέβασε φωτογραφία από το ψήσιμο του ...θηράματος με λεζάντα "από την παραγωγή στην κατανάλωση" 



Σάλος για τον δημοτικό σύμβουλο που πήγε για κυνήγι στα καμμένα! (ΦΩΤΟ) 


Φυσικά όπως κάνει ο κάθε θρασύδειλος, μόλις αντιλήφθηκε ότι ο σάλος που σηκώθηκε έγινε καταιγίδα έκλεισε την προσωπική του σελίδα στο Facebook προφανώς του κόπηκαν τα γελάκια και οι τσάμπα μαγκιές.
Μπήκα στο ιστότοπο του Δήμου της Κηφισιάς για να δω αν υπήρξε κάποια τοποθέτηση για τα κατορθώματα του δημοτικού συμβούλου αλλά δε βρήκα τίποτα. Η σιωπή σημαίνει τις περισσότερες φορές αποδοχή...
Ώρες αργότερα προσπάθησε να ψελλίσει μια δημόσια υποκριτική συγγνώμη ειδικά από τους ψηφοφόρους του και να δικαιολογήσει με περισσό θράσος τα αδικαιολόγητα...
«Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση μου στη σελίδα μου στο Facebook, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη προς όλους και ειδικότερα προς εκείνους με τους οποίους διαλέχθηκα. H εν λόγω δημοσίευση δεν είχε σκοπό ούτε να προσβάλλει ούτε και να θίξει συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που διακυβεύεται η οικολογική ισορροπία της χώρας μας από τις φωτιές. Επιπρόσθετα, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχει ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος, κατέχω νόμιμα κυνηγετική άδεια, και η περιοχή στην οποία κυνηγούσα βρίσκεται 30 χλμ. μακριά από τα σημεία της πυρκαγιάς ».   (Πηγή: www.lifo.gr)
Αυτό το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που πέφτουν συνεχώς στην αντίληψη μου και με πληγώνουν παντοιοτρόπως αφού με προσγειώνουν καθημερινά σε μια ζοφερή πραγματικότητα την οποία είναι ανθρωπίνως αδύνατο ν΄αλλάξω αλλά εξίσου δύσκολο να ανεχτώ.
Αφήνω τελευταίο ένα σχόλιο για τη νομιμότητα της άδειας κυνηγίου που επικαλείται ο ακατονόμαστος. Θεωρώ ότι υπεράνω του νόμου στέκει η λογική,ιδιότητα που χαρακτηρίζει το ανθρώπινο είδος που μάλλον τη στερείται το εν λόγω ον. 


Πηγή lifo,thepressroom.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου