Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ




Αποτέλεσμα εικόνας για σιωπη





Σύμφωνα με δημοσίευμα που έχει αρχίσει να κάνει το γύρω του διαδικτύου, εξετάστηκε και αποκωδικοποιήθηκε ο καταγραφέας πτήσης του μοιραίου Mirage 2000-5. Για άλλη μια φορά τα παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά δημιουργώντας σύγχυση στην κοινή γνώμη διαδίδοντας αντιφατικές πληροφορίες, προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας αλλά και τη μνήμη του άτυχου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.
Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο δημοσίευμα, το οποίο έχει αρχίσει να αναπαράγεται από διάφορα ηλεκτρονικά μμε  χωρίς καν να ελεγχθεί η εγκυρότητά του, στερούνται σοβαρότητας και είναι όπως προείπα αντιφατικές.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πόρισμα δεν έχει ακόμα συνταχθεί και όταν αυτό συμβεί δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, αφού θα είναι απόρρητο.Ο χαρακτηρισμός "απόρρητο" 
δίδεται σε υλικό - πληροφορίες, οι οποίες εάν αποκαλυφθούν σε μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό, είναι δυνατό να προκαλέσουν ζημιές στην Εθνική Άμυνα και ασφάλεια της χώρας, καθώς και στα ζωτικά της συμφέροντα.

Στο ίδιο όμως δημοσίευμα αναφέρεται ότι βάσει  πληροφοριών, οι Γάλλοι ειδικοί αφού εξέτασαν τα στοιχεία που αποθηκεύτηκαν στον καταγραφέα πτήσης του αεροπλάνου , αποφάνθηκαν ότι το αεροπλάνο δεν αντιμετώπισε καμιά τεχνική βλάβη. Δηλαδή λειτουργούσε άψογα. Άρα αυτό σημαίνει ότι το αεροπλάνο κατέπεσε από κάποιον εξωτερικό παράγοντα. Είτε αυτός είναι οι λάθος χειρισμοί από τον πιλότο είτε κάτι άλλο που ήταν ακαριαίο και το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον άτυχο πιλότο.

Το δημοσίευμα σε αυτό το σημείο δίνει την αυθαίρετη και χωρίς τεκμηρίωση απάντηση, βασιζόμενο σε φήμες, ότι το αεροπλάνο κατέπεσε λόγω της παραίσθησης του πιλότου. Αν όντως αυτό συνέβη στην πραγματικότητα θα έπρεπε πρώτα απ' όλα να ακουστεί από επίσημα χείλη. Κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Κατά δεύτερο αν τελικά ήταν αυτή η αιτία, γιατί το πόρισμα έχει χαρακτηριστεί απόρρητο; Πως είναι δυνατόν μια αδυναμία αντίδρασης ενός πιλότου λόγω της παραίσθησης που είχε υποστεί, δημιουργεί πρόβλημα στην Εθνική Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας;

Ας σοβαρευτούμε και ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Μέχρι τότε καλύτερα να σιωπούμε και να μη γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι για να πάρουμε λίγα κλικ παραπάνω από τους αναγνώστες.

Το επίμαχο δημοσίευμα εδώ:  

http://nonews-news.blogspot.gr/2018/05/blog-post_9313.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου